sexta-feira, 26 de junho de 2009

USA:Michael Jackson (50) overleden

MICHAEL JACKSON
LOS ANGELES-De manager van Jackson, zijn broer Randy en de lijkschouwer van het UCLA Medical Center in Los Angeles hebben zijn dood bevestigd tegenover de Amerikaanse zender CNN.
Jackson werd donderdagmiddag 12.33 uur (lokale tijd) met spoed naar het ziekenhuis in Los Angeles gebracht. Hij werd om 14.26 uur plaatselijke tijd doodverklaard.
ReanimatieJackson ademde niet meer toen hij in zijn huis werd gevonden, meldt de Amerikaanse krant de Los Angeles Times. Ambulancebroeders reanimeerden hem tevergeefs in de ambulance.
Honderden mensen hebben zich na het horen van het nieuws verzameld voor het ziekenhuis. Ook voor Jacksons huis staan tientallen fans en journalisten. De broers en moeder van de befaamde popster zijn in het ziekenhuis.
Jackson laat drie kinderen achter: Michael Joseph Jackson, Paris Michael Katherine Jackson and Prince Michael Jackson II.
ComebackDe 'King of Pop' zou eigenlijk op 13 juli zijn comeback maken met een concertreeks in de O2 arena in Londen, die tot maart 2010 zou duren.
De kaarten voor de vijftig concerten in Londen werden in een recordtempo verkocht: 33 kaarten per seconde.
Jackson had veel gezondheidsproblemen. Begin juni meldden diverse internationale media dat er bezorgdheid was over de gezondheid van de popzanger. Naar verluidt woog hij minder dan 57 kilo. In mei werd huidkanker bij de zanger geconstateerd.
ELSEVIER(Door Luc van Kemenade, Gina ter Elst)

Sem comentários:

Enviar um comentário

Comentar com elegância e com respeito para o próximo.