segunda-feira, 26 de abril de 2010

NEDERLAND:WILDERS ZET ZICH VOORAL AF TEGEN COHEN


ROTTERDAM-PVV-leider Geert Wilders heeft zich maandag bij de start van de verkiezingscampagne van zijn partij afgezet tegen PvdA-lijsttrekker Job Cohen.
Volgens Wilders is Cohen een man zonder ruggengraat die als burgemeester amper iets heeft betekend voor de oorspronkelijke inwoners van Amsterdam, maar wel 24 uur per dag in touw is geweest voor ,,de gelukszoekers''. Ook is hij ,,100 procent pro islam.''
De PvdA is de partij van de dubbele paspoorten, zei Wilders in zijn toespraak op een partijbijeenkomst in Rotterdam. ,,Vroeger hadden ze een rode vlag, nu is het een club met een rode loper voor de islam en massa-immigratie.'' Wilders wees er verder op dat het CDA, de PvdA en de VVD in de afgelopen decennia er in hun regeerperiodes steeds een grote puinhoop van hebben gemaakt. De PVV-leider waarschuwde zijn achterban dat een stem op VVD-leider Mark Rutte of CDA-leider Jan Peter Balkenende zomaar een stem op Cohen of D66-leider Alexander Pechtold kan zijn.
Veel mensen hebben volgens Wilders het idee dat we Nederland aan het kwijtraken zijn door ,,massa-immigratie'' en de welig tierende criminaliteit. ,,De verzorgingsstaat is verworden tot een magneet van gelukszoekers'', stelde Wilders. ,,We gaan Nederland terugveroveren'', kondigde hij aan. Wilders herhaalde graag te willen regeren. ,,Zonder PVV in de regering zal Nederland verder afzakken in het moeras van politiek correct nietsdoen.''
De PVV had bewust voor Rotterdam gekozen om de verkiezingscampagne te beginnen. In deze stad van Pim Fortuyn ,,planten we onze vlag en beginnen we aan de herovering van Nederland''. De PVV kiest volgens Wilders voor optimisme en hoop. ,,We zijn hard waar het moet, zacht waar het kan.'' Tegenover islam plaatst de PVV ,,onze identiteit'' en ,,tegenover Job Cohen meer veiligheid en minder immigratie'', zei Wilders.
,,Op 9 juni mag u uw bestelling plaatsen in de kantine van onze democratie. Dan kunt u zelf beslissen of u een broodje met of een broodje zonder ruggengraat wilt'', hield de PVV-leider zijn sympathisanten voor.
AD/ANP

Sem comentários:

Enviar um comentário

Comentar com elegância e com respeito para o próximo.